Fenna Janssen

Fenna Janssen

2014 Fenna Janssen portretIk geniet er erg van als mensen zich steeds fitter voelen en stap voor stap hun doel bereiken, zoals 10 kilo kwijtraken. Mooi vind ik het als mensen zelf weer de regie nemen over hun gezondheid en leven i.p.v. als ‘slachtoffer’ wachten totdat de wereld om hen heen beter wordt. Het lukt mij persoonlijk steeds beter om tevreden en met succes te leven. Ik weet zeker dat jij dit ook kunt, met hulp van je groepsgenoten en met mijn begeleiding.

Ik ben diëtist (lid Nederlandse Vereniging van Diëtisten NVD – ingeschreven in het kwaliteitsregister Stichting ADAP) en psychosociaal-therapeut en sinds 2010 eigenaar van 10 Kilo lichter. In mijn praktijk in Assen heb ik veel mensen begeleid in het onderzoeken en veranderen van hun patroon van emotie-eten.

Als psychosociaal therapeut werk ik ondermeer met modellen uit Transactionele Analyse (Ouder, Volwassene, Kind-model), Systemisch werk en Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Bij Phoenix Opleidingen te Utrecht heb ik van 2006-2010 mijn opleiding tot psychosociaal therapeut gevolgd en behaald.. In 2016 heb ik het certificaat Psychososiale Basis Kennis behaald. Met deze opleidingen ben ik erkend door de beroepsorganisaties NVPA en RBCZ en worden mijn therapiesessies grotendeels vergoed door aanvullende verzekeringen. Uiteraard volg ik jaarlijkse aanvullende scholingen om mijn vakkennis en vaardigheden als therapeut te vergroten. Bijvoorbeeld: Acceptance and Commitment Therapy 2016.

Voor voedingsprofessionals verzorg ik de geaccrediteerde nascholingen ‘Coachend begeleiden’ en ‘Emotie-eten de baas’.

Eind 2014 heb ik de landelijke organisatie www.emotie-etendebaas.nl opgericht. Er zijn 20 Emotie-eten de baas specialisten© die jou individueel of via workshops begeleiden om het emotie-eten onder controle te krijgen. Je vindt hen van Friesland tot en met Limburg.

Vanaf 2020 verzorg ik zelf geen begeleiding meer. U bent welkom bij een van de 20 Emotie-eten de baas specialisten© in het land.