“Liggend in de armen van een paar mooie mannen ging bij mij eindelijk de knop om”. Larissa Verhoeff, auteur van de bestsellers “Vette Pech” en “Dikke Pret” en DWDD-gast komt naar Assen!

Larissa heeft alle diëten met wisselend succes gevolgd en minimaal 15 Tel Sell apparaten op zolder staan. Op 2 september 19.30 deelt ze openhartig over de frustraties van teveel kilo’s en het grijpen naar troosteten. Toen in Zuid-Europa de knop eenmaal om was kreeg ze het emotie-eten onder controle, werd sportfanaat en viel af. “Stop met lijnen, kijk naar je gevoelens, je behoeften en zorg goed voor jezelf”. Larissa komt naar Assen om jou te stimuleren ook een blijvende verandering in gang te zetten. “Openhartig, eerlijk en een feest der herkenning”

De presentatie van Larissa Verhoeff wordt vervolgd met een workshop Emotie-eten de baas, door Fenna Janssen (10kilolichter.nl Assen) en Tonie van der Walle (prakitjkbetereten.nl Haren).

 In 7 stappen krijg je inzicht in jouw patroon van emotie-eten. Je ervaart waar je echt behoefte aan hebt als je je moe, verdrietig, alleen of boos voelt. Je leert hoe je je behoefte aan rust, waardering of een luisterend oor kunt vervullen zonder naar een zak chips of chocola te grijpen.

Investering € 18. Let op: meld je je aan met z’n tweeën, dan is de 2e persoon gratis! Neem je buurvrouw of schoonzus dus mee.

2 september 2015, 19.30 – 21.45, Laurierstraat 2 in Assen

Aanmelding via de link of via info@10kilolichter.nl

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *